12.2.12

EDITORIAL I ENTREVISTA A J.F. MARCO

Aquí teniu l'entrevista a Joan Francesc Marco, emesa avui a Una tarda a l'òpera:
http://www.catradio.cat/audio/608831/Joan-Francesc-Marco-parla-de-la-crisi-al-Liceu

I aquí l'editorial del programa d'avui, també referida al Liceu:
http://www.catradio.cat/audio/608655/Leditorial-del-12-de-febrer

10 Comments:

Anonymous C.D. said...

Aquest cap de setmana al JFMarco li ha tocat la loteria i saps què és? La reforma laboral perquè a partir d'ara pot fer l'ERO que volia a un cost ínfinitament inferior al que fins ara podia 45 dies per any treballat. Ara amb la refroma laboral en Marco pot fer dues coses

a. Reduïr el salari de tots els treballadors sense haver-ho de justificar
b. Acomiadar amb 20 dies per any treballat el que li permet que les AAPP li paguin tots els acomiadaments perquè s'ho podran permetre i per altra banda el comitè d'empresa ja pot dir el que vulgui i poden aconseguir tantes signatures i manifestos com vulguin que els polítics li faran fer la feina bruta
C'est dommage

9:14 p. m.  
Anonymous Lourdes said...

Bravo por tí! gracias por recordarle que podía haber recortado la Aida y hacer como el Lluís Pascual.... ¡ay!!!!! qué le bailan las cifras a este señor...
Gracias por tu trabajo y por hacer lo que todos hubiéramos querido hacer, aunque yo algo más salvaje.
Besos!

9:50 p. m.  
Anonymous Abonat Torn T said...

Sensacional editorial i molt bona entrevista: el teu to cordial no amagava la contundència de les preguntes. Tenies molta i bona informació i l'has posat molt en evidència.
Et felicito per la feina feta. Com a abonat, em sento protegit per gent com tu, que defenses els interessos artístics del teatre, dels treballadors i dels espectadors, per damunt dels interessos partidistes d'aquests polítics de baix perfil humà i professional.
Jaume, fas un gran servei públic. Moltíssimes gràcies!!!

11:38 p. m.  
Blogger Teresa G. said...

Era molt difícil trobar el tó per aquesta entrevista, i has donat tota una lliçò, Jaume. No t'has deixat ni una pregunta pertinent i, sens cap agressivitat, pero amb inteligència i molt domini del tema, has anat marcant al Marco (!), que, amb domini de la forma del discurs, ha naufragat estrepitosament en el fons, varies vegades. Molt interessant, i penosament demostratiu del tarannà de qui està portant les regnes del Liceu en aquests moments.
Saps el que pensò?: que durarà poc més, una vegada "fet el servei" del ERO.

12:37 a. m.  
Anonymous Albert said...

Bravo! Amb un parell de collons i a la yugular com pertoca, subtilment però ofegant. Gran editorial i molt bona entrevista. M'alegro que segueixis essent un referent i mosseguis com cal.
Albert

4:59 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Sensacional, sí, peró... jo encara l'hauria apretat més.

12:02 p. m.  
Blogger josep said...

Una molt bona entrevista, preguntant amb contundència però sense perdre en cap moment l'educació ni el to. També deu punts per l'editorial.

2:18 p. m.  
Blogger kalamar said...

Felicitats pels dos audios, Jaume, encara que això té molt mala pinta, em temo que el Liceu el tancaran igual.

8:33 p. m.  
Blogger marga said...

¿Iba poco preparado para la entrevista o es que las preguntas le pillaron por sorpresa? JFM suele irse por las ramas, pero aquí las preguntas eran demasiado directas (e incómodas) para que pudiese hacerlo. Sólo le quedaba la opción de balbucear (del minuto 18:07 al 18:40 se traba completamente y no es capaz de responder)
Gracias Jaume por tu profesionalidad.

9:44 p. m.  
Blogger Marc Busquets Figuerola said...

Felicitats per l'entrevista, encara que com dius tu, millor que no hagués passat mai.

Respecte la pregunta que fas sobre les donacions, els governs el que hauríen de fer és una política de mecenatge amb més incentius fiscals perque tothom que volgués participés econòmicament en el projecte del Liceu, tan si és amb 100 euros o amb 100.000, però això no interessa gaire. Millor fer un ERO, no?

4:56 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home